در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 28 شهریور 1397
  • حضور و بازدید مدیر کل محترم مرکز نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی از مراکز فنی استان

با سمه تعالی

مدیر کل محترم مرکز نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای با هماهنگی های صورت پذیرفته توسط مسئولان مرکز در برنامه ای فشرده به علت حجم بالای کار و نبود وقت کافی در روزهای شنبه و یکشنبه 2 و 3 تیرماه از مراکز فنی استان و این مرکز بازدید بعمل آورده .

مدیر کل محترم مرکز نظارت و ارزیابی جناب آقای مهندس موسوی به همراه همکار خود جناب آقای مهندس یاری  و ریاست مرکز جناب آقای دکتر قائد رحمتی  در روز شنبه 2 تیرماه بازدید ی از مراکز فنی و حرفه ای استان (آموزشکده های فنی و حرفه ای پسران بروجرد، پسران دورود و  دختران بروجرد) داشتند.

در ادامه ایشان در روز یکشنبه سوم تیر ماه در آموزشکده فنی و حرفه ای خرم آباد (واحد پسران و دختران) حضور و ضمن بازدید از کلیه واحد های اداری، آموزشی، کارگاهی و همچنین خوابگاه ها ، با کلیه کارکنان مرکز در جلسه ای به گفتگو پرداخته و ضمن آشنایی با ایشان، کارکنان مرکز به بیان نظرات ، پیشنهادات و مشکلات خود پرداخته و از حضور مدیر کل نظارت در مرکز تشکر و از ایشان خواستند پیگیر درخواست های مطرح شده باشند.

همچنین بازدیدکنندگان جلسه ای با اعضا هیأت علمی مرکز و روسای مراکز فنی استان بطور جداگانه داشته ، در جلسه برگزار شده روسای مراکز در جهت هر چه بهتر شدن شرایط موجود و ارتقا سطح علمی و در راستای آمادگی بیشتر برای خدمت رسانی به دانشجویان ، به بیان  مسائل و مشکلات پیش رو پرداخته و تقاضای رسیدگی به درخواست های خود توسط مسئولین را داشتند.